Ανόρθωση: Δεν το διαπραγματεύεται, ούτε γι' αστείο

Έχουν δίκαιο αυτοί που λένε ότι το πρωτάθλημα αρχίζει από την 3η αγωνιστική. Γιατί, τώρα οι ομάδες θα αρχίσουν να «φουλάρουν» και η δικαιολογία, «υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και χρειάζεται δουλειά στην ομοιογένεια», θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεφτίζει. Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της Ανόρθωσης, η οποία σήμερα υποδέχεται τον Άρη και το ζητούμενο είναι διπλό.

Νίκη με καλή εμφάνιση. Κακά τα ψέματα, στον πρώτο φετινό αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», οι «κυανόλευκοι» δεν διαπραγματεύονται οτιδήποτε άλλο πέραν

των τριών βαθμών, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία. Επιπλέον, ζητούμενο είναι η ομάδα να αρχίσει σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι η διακοπή ήρθε γάντι για τον Ρόνι Λέβι, αφού είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του όλες αυτές τις ημέρες στα θέματα τακτικής, με σκοπό η ομάδα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Σήμερα, λοιπόν, στην Ανόρθωση θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να αποδείξουν ότι φέτος έχουν υψηλές βλέψεις. Βέβαια, απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και σεβασμού, όμως είπαμε, τέτοια παιχνίδια η «Κυρία» επιβάλλεται να τα «καθαρίζει». Και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι. Ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα να παίξει πιο ελεύθερα, και να μην υπάρχει καν η σκέψη ότι από ένα σημείο του αγώνα και μετά θα επέλθει η πίεση.

Μεγάλη η ανυπομονησία

Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης «διψά» για επιτυχίες. Και το έδειξε περίτρανα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου έδωσε μαζικό το «παρών» του. Πόσω μάλλον σήμερα, που είναι ο πρώτος αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θεωρείται σίγουρο ότι το «Παπ» σήμερα θα ζήσει μεγάλες στιγμές, με τον κόσμο να παίζει τον δικό του καθοριστικό ρόλο.

Άλλωστε η «Κυρία» θέλει να κερδίσει ώστε να πάει με την καλύτερη αγωνιστική ψυχολογία στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την επόμενη αγωνιστική. Πάντως, την ίδια ανυπομονησία με τον κόσμο έχουν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, που για πρώτη φορά θα νιώσουν την «αύρα» του κόσμου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα έχουν ακούσει τόσα πολλά και πλέον έφτασε η ώρα να το νιώσουν και από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα