Ανόρθωση: Αύριο η συνάντηση Λέβι - παικτών

Αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του Ρόνι Λέβι με την ομάδα. Αν και αρχικά η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ο Ρόνι Λέβι λόγω κούρασης του ταξιδιού, όρισε την προπόνηση για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είδε ιδίοις όμμασι την αγχωτική πρόκριση της Ανόρθωσης στη β' φάση του κυπέλλου, μία Ανόρθωση που κυριολεκτικά δεν βλεπόταν, πηγαίνοντας από το κακό στο... χειρότερο. Ο 49χρονος τεχνικός θα έχει πολλά να πει στους παίκτες την Παρασκευή στην πρώτη τους γνωριμία στο "Αντώνης Καράς", έχει πολλά να κάνει και άλλα τόσα να

διορθώσει, ούτως ώστε η ομάδα της Αμμοχώστου να επιστρέψει σιγά σιγά στις καλές εμφανίσεις. Θα είναι δύσκολο για τον Λέβι να "αναστήσει" την ομάδα, όμως θα πρέπει να γίνει αυτό, άλλα λάθη δεν επιτρέπονται.

Με την ανακοίνωση του, ο Λέβι ζήτησε από τους διοικούντες της "Κυρίας" για προπονητή φυσικής κατάστασης τον Γιώργο Γεωργίου, αυτόν που ήταν μαζί του στην προηγούμενη του θητεία. Η διοίκηση είναι στο ακουστικό για τους υπόλοιπους συνεργάτες που θέλει να φέρει στην ομάδα, αν και για την ώρα δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με Κύπριους.

Keywords
Τυχαία Θέματα