Ανόρθωση: Αν ήταν πιο προσεκτική...

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι να κλείσει η χρονιά, έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΛ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, μία ισοπαλία που ήρθε καθαρά από δικές της απροσεξίες.

Το να ακυρώνονται τρία γκολ ως οφσάιντ δεν είναι και το τόσο συνηθισμένο και όμως το είδαμε και αυτό με τους ποδοσφαιριστές της "Κυρίας" να έχουν έλλειψη καθαρού μυαλού, με τα γκολ

τους να μην μετράνε λόγω αντικανονικής θέσης. Μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι η Ανόρθωση, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του αγώνα, επιτρέποντας στο Λαφράνς να πρωταγωνιστήσει στο τελικό 1-1.

Ήταν κυρίαρχη σχεδόν σε όλο το 90λεπτο σε αντίθεση με την ΑΕΛ του β' ημιχρόνου, είχε συνεχώς την πρωτοβουλία του αγώνα, ήταν πάντα πρώτη στη μπάλα όμως η βιασύνη που είχε στο παιχνίδι της, δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει στο τέλος της νίκη. Αυτή η ομάδα ακόμη παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, έβγαλε 13 αγώνες χωρίς να δεχθεί ήττα και περιμένει με ανυπομονησία να αρχίσει ο β' γύρος.

Χρειάζεται να διατηρήσει τη σταθερότητα της για να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω και να μπορεί στην τελική να κάνει έναν θετικό απολογισμό της χρονιάς. Υπάρχει όμως ακόμη δρόμος, υπάρχουν και τα παιχνίδια του κυπέλλου... Η φετινή Ανόρθωση εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της ως προς τα αποτελέσματα, δεν παύει όμως να έχει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Για την ώρα δεν στοιχίζουν και ο Ρόνι Λέβι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος γι' αυτό το σύνολο που έχει δημιουργήσει φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα