ΑΕΛ: Αυτό που άρεσε στον Μπαλταζάρ!

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με την Ανόρθωση να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερη στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, θα χαρακτηρίζαμε θετική την ισοπαλία για την ΑΕΛ.

Η ομάδα του Μπαλταζάρ αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, έψαξε την ισοφάριση με τον Λαφράνς να φέρνει την αντίδραση για την ΑΕΛ, χωρίς να τα βάζουν κάτω. Ο βαθμός στο "φρούριο" της Ανόρθωσης είναι αρκετά σημαντικός σ' ένα τέτοιο παιχνίδι όπως ήταν το

αποψινό. Ούτε η ΑΕΛ κατάφερε να σπάσει το αήττητο για την Ανόρθωση, όμως αυτό ουκ ολίγη σημασία έχει τώρα με το τέλος του α' γύρου. Από τον μέχρι στιγμής απολογισμό (7 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες), κατά κάποιον τρόπο είναι ευχαριστημένοι.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα δύο για τη φιλοξενούμενη ομάδα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο της έλειπε η διάθεση και η φαντασία στο παιχνίδι της, ενώ βλέπαμε μία ομάδα να θέλει να φύγει από τη Λάρνακα με το βαθμό, προφυλάσσοντας περισσότερα τα νώτα της, χωρίς να δημιουργήσει κάτι καλό σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο που έβγαζε φωτιές απαντώντας πίσω σε κάθε ευκαιρία που είχε η Ανόρθωση. Το πρώτο μέρος είχε εξαιρετικό ρυθμό, περιμέναμε την ΑΕΛ να επηρεαστεί από το γκολ που δέχθηκε από τον Αμπντουλάγιεφ, τουναντίον αφυπνίστηκε και έκανε ίσως το καλύτερο της 45λεπτο στο φετινό μαραθώνιο και αυτό ήταν που άρεσε και στον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας, δίνοντας τα εύσημα και τα συγχαρητήρια του με το τέλος του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα