Ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΟΚ

Με το… αριστερό ξεκίνησε στη Σούπερ Λίγκα ο ασύνδετος ΠΑΟΚ! Αν και πριν από μέρες είχε διασύρει με πέντε γκολ την Μπρόντμπι, εντούτοις χθες δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα, με αποτέλεσμα να «κολλήσει» στο 0-0 με την Ξάνθη. Μέτριο πολύ το θέαμα στην Τούμπα, ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες, μάλλον δεν βγήκε στον Τούντορ το ότι μεσοεπιθετικά παρέταξε… απευθείας σχεδόν όλους τους νέους παίκτες του μαζί.

Ο Τούντορ επέλεξε να ξεκινήσει πολλούς νέους βασικούς (Ζάιρο, Ροντρίγκεζ, Τσίμιροτ, Σάμπο, Λέοβατς), κάτι που έδειξε να χαλάει ολίγον τι την ομοιογένεια της ομάδας του (παράλληλα με τη σωστή αμυντική τακτική της Ξάνθης). Έτσι, παρά την κατοχή που ‘χαν οι γηπεδούχοι, παρά την κινητικότητα των Ζάιρο-Ροντρίγκεζ (απ’ τη δεξιά πλευρά), σοβαρές απειλές προς την εστία των ακριτών δεν υπήρχαν, με τον Δικέφαλο να παρουσιάζεται ασύνδετος...

Η εικόνα του ματς παρέμενε η ίδια, παρά τις αλλαγές και των δύο προπονητών. Μετά το 70’, ο ΠΑΟΚ έδειξε να προσπαθεί… ελαφρώς περισσότερο, με τον Σάμπο να απειλεί από μακριά μετά από ώρα και τον Ζάιρο να προσπαθεί σχεδόν μόνος (μαζί με τον Μυστακίδη όταν πέρασε στο ματς) για να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης… Τα πράγματα όμως ήταν δύσκολα για τον Δικέφαλο. Τα έκανε και δύσκολα η Ξάνθη, που δεν του άφηνε και πολλά περιθώρια. Μοιραία λοιπόν το φινάλε δεν έκρυβε συγκινήσεις (παρά πολλές κίτρινες κάρτες), με το 0-0 να μένει ώς το τέλος και τον ΠΑΟΚ να ξεκινά με το αριστερό στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα