Νομιμοποιούντες τη Διχοτόμηση…

Α Ρ Γ Α Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, έρχεται η ώρα που η πικρή αλήθεια φανερώνει το εύρος των ψευδαισθήσεων, τις οποίες εσκεμμένα καλλιέργησαν επί χρόνια οι δημαγωγικώς εξαπατούντες τον λαό. Όλο αυτό το παραμύθι, το σκόπιμα καλόηχο παραμύθι της «επανένωσης» της Κύπρου, φανερώνεται, πλέον, έτσι όπως ήταν από την αρχή της επινόησής του: Υπό τον παραπλανητικό μανδύα της «επανένωσης» (ποιου με ποιο;) η δόλια απόκρυψη τής πικρής αλήθειας τής πολιτικής και των διαδικασιών για τη νομιμοποίηση, δι’ ελληνικής υπογραφής:

1. ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ του

εδάφους υπό τον τίτλο και με τους τουρκικούς όρους των Δύο Ζωνών της Διζωνικής.

2. ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ του λαού σε Δύο Ίσους Λαούς υπό τον τίτλο και τους τουρκικούς όρους ακεραιότητας της Δικοινοτικότητας.

3. ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ του κράτους σε Δύο Ίσου Καθεστώτος Συνιστώντα Κράτη (πολιτείες) υπό τον τίτλο και με τις τουρκικές προδιαγραφές της Ομοσπονδίας.

4. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ: Της παράδοσης της κρατικής υπόστασης τής μέχρι σήμερα Κυπριακής Δημοκρατίας στην Τουρκική Συγκυριαρχία (συγκυριαρχία δι’ αντιπροσώπου ονόματι «τ/κ Συνιστών Κράτος»), με τον τίτλο του Διζωνικού Συνεταιρισμού του «κεντρικού ομοσπονδιακού κράτους» - αγνώστου εισέτι ονόματος - και τους τουρκικούς όρους επέκτασης τού τουρκικού ελέγχου εφ’ όλης της Κύπρου και επί κάθε έκφανσης της μίας και συνιδιόκτητης κυριαρχίας, της μίας και συνιδιόκτητης διεθνούς προσωπικότητας.

Κ Α Ι ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ αυτά στοιχεία πέτυχε η επίμονη τουρκική πολιτική να αποτελούν τον συμφωνηθέντα από τους Χριστόφια - Ταλάτ 23.5.2008 και Αναστασιάδη - Έρογλου 11.2.2014 «Σκελετό της λύσης», που βρίσκεται στο τραπέζι των «διακοινοτικών» διαπραγματεύσεων και ουδεμία «λύση» δεν πρόκειται να προκύψει από αυτές τις συνομιλίες εάν δεν περιέχει και δεν κατοχυρώνει και τα τέσσερα αυτά τουρκικά επιτεύγματα.

Η Γ Γ Ι Κ Ε Ν Η ΩΡΑ ν’ αντιληφθεί και η εξαπατημένη πολλάκις πλειοψηφία των πολιτών, ιδίως οι ψηφοφόροι της κομματικής πελατείας, την πικρή αλήθεια του προϊόντος και του αποτελέσματος των δικών της… εκλογικών επιλογών. Οι εκλεκτοί της, αφού πρώτα την οδήγησαν στην οικονομική χρεοκοπία, στην υποδούλωση της Κύπρου στην Τρόικα, στη μετατροπή της ΚΔ σε κράτος Δανείου Υποτελές, ανίκανο κι ανάξιο ν’ αξιοποιήσει τα «θεόσταλτα» Κοιτάσματα της ΑΟΖ του, την οδηγούν τώρα, υπό τον οικονομικό εκβιασμό, στην παράδοση του κράτους στην Τουρκική Συγκυριαρχία της «λύσης ΑνΑκ» (Αναστασιάδη - Ακιντζί)….
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Εκείνοι που επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια (2003 - 2015) έτρεφαν οι ίδιοι και καλλιεργούσαν στον λαό, αμετανόητοι, αθεράπευτοι κι ατιμώρητοι (απ’ τον λαό) τις ψευδαισθήσεις τους περί «καλού Ερντογάν», πάτε ένα στοιχηματάκι ότι τώρα θα εναποθέσουν τις… ελπίδες τους στη «νίκη» του Ερντογάν στις επικείμενες πρόωρες τουρκικές εκλογές του… Νοεμβρίου;
Λάζ. Α. Μαύρος

Keywords
Τυχαία Θέματα