Ανοίγει ξανά η υπόθεση του «μυστήριου» τροχαίου – Κάλεσμα για στοιχεία

Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος του «μυστήριου» τροχαίου που σημειώθηκε το 2012. Η εν λόγω υπόθεση ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας με αφορμή αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο κρατικό κανάλι μίλησε τη Δευτέρα ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε η οικογένεια με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Τετραμελής ομάδα ανακριτών με επικεφαλής Βοηθό Αρχηγό της Δύναμης ανέλαβε την εκ νέου διερεύνηση

του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον Ανδρέα Λοίζου.

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο τροχαίο: Η οικογένεια διαψεύδει ότι χρηματίστηκε και ζητά επανεξέταση

«Το ελάχιστο που ζητά η οικογένεια είναι να κατηγορηθεί το πρόσωπο που επέφερε τον θάνατο στο παιδί τους. Για το άγνωστο αυτοκίνητο ειπώθηκαν πράγματα στον Αρχηγό, τα οποία θα εξεταστούν. Υπήρχαν μαρτυρίες ότι ανήλικοι είχαν τραυματιστεί τους έλαβαν καταθέσεις χωρίς τους γονείς τους, είχαν πράγματα να πουν, δεν διερευνήθηκαν. Τώρα θα πουν αυτά που έχουν να πουν. Ζήτησα από τον Αρχηγό να υπάρξει αποτέλεσμα σε μερικές εβδομάδες και αν μπορεί να εντοπιστεί και το άγνωστο όχημα, να γίνει κι αυτό», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το αποτέλεσμα των νέων ερευνών θα οδηγηθεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες. «Καλώ δημόσια τον οποιονδήποτε έχει μαρτυρία να τα αποστείλει είτε στην οικογένεια, είτε στα Μέσα, είτε σε οποιονδήποτε άλλον έχει εμπιστοσύνη».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε καταληκτικά ότι το επανάνοιγμα της υπόθεσης έγινε από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα