Καλός τις επόμενες ημέρες ο καιρός

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά παροδικά κατά τόπους μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα

ορεινά.

Αύριο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και ως επί το πλείστον στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα