Άνοδος της θερμοκρασίας με αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο θα υπάρχουν περίοδοι με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, άνοδο στα δυτικά παράλια, αλλά μη αξιόλογη μεταβολή στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα