Ανησυχίες Σαλαμίνας!

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Σαλαμίνα εκφράζει τις ανησυχίες της για τον ορισμό του Γιάννη Αναστασίου στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή. "Επισημαίνουμε όμως, πως θα έπρεπε να γινόταν πολύ πιο προσεκτικός διορισμός διαιτητών, ιδιαίτερα σε σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια, όπως το αυριανό", αναφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" στην ανακοίνωση τους.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τις ανησυχίες του, σε σχέση με τον σημερινό ορισμό του διαιτητή κ. Γιάννη Αναστασίου,

για τον αυριανό αγώνα Πρωταθλήματος CYTA της ομάδας μας.

Αρχικά, θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ως Σωματείο σεβόμαστε, στην ολότητά τους, όλους τους θεσμούς που βρίσκονται κάτω από την εποπτεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Από την άλλη όμως, φαίνεται πως συγκεκριμένες ανησυχίες που εκφράσαμε επανειλημμένως από την πλευρά του Σωματείου μας, αναφορικά με διαιτησίες του κ. Αναστασίου σε αγώνες της ομάδας μας, δεν έχουν ληφθεί υπόψη στους ορισμούς διαιτητών, αγνοώντας και το γεγονός ότι το Σωματείο μας ουδέποτε τα τελευταία χρόνια βγήκε δημόσια να τοποθετηθεί απέναντι σε οποιονδήποτε διαιτητή.

Επισημαίνουμε όμως, πως θα έπρεπε να γινόταν πολύ πιο προσεκτικός διορισμός διαιτητών, ιδιαίτερα σε σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια, όπως το αυριανό.

Τέλος, ευχόμαστε όπως το αυριανό παιχνίδι διεξαχθεί σε αθλητοπρεπή πλαίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα