Ανησυχεί για την τουρκική στάση στο κυπριακό το ΑΚΕΛ

Ανησυχία εκφράζει ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ για τις προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού σύμφωνα με τον οποίο δημιουργούνται δεδομένα, που περιπλέκουν τις προσπάθειες προώθησης και επίλυσής του.

Ο Άντρος Κυπριανού σε δηλώσεις στην Πάφο είπε ότι το κόμμα του ανησυχεί για την τουρκική στάση σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού καθώς και για τις εξελίξεις στην τουρκοκυπριακή κοινότητα που ενδεχομένως θα προκαλέσουν δυσκολίες στην διαπραγμάτευση.

Ο Γ.Γ.

του ΑΚΕΛ υποστήριξε ότι το κόμμα του ανησυχεί επίσης επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να βοηθήσει την προεκλογική εκστρατεία του ΔΗΣΥ , όπως είπε, φαίνεται να προβαίνει σε ενέργειες που προκαλούν προβλήματα στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα σκηνικό κάθε άλλο παρά θετικό , όπως είπε, και απεύθυνε έκκληση προς όλους "να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με το Κυπριακό" ,κατά την έκφραση του. Όλες οι πλευρές, κατέληξε, θα πρέπει να σοβαρευτούν όταν χειρίζονται το Κυπριακό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα