Ανέλαβε δράση το κράτος για τη μάνα που ζει στην ύπαιθρο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες αρχές του κράτους και ειδικότερα λειτουργοί του Υπουργείου Εργασίας, μετά την υπόθεση της μητέρας που ζει στην ύπαιθρο με τα παιδιά της, το ένα εκ των οποίων με ειδικές ικανότητες και ανάπηρο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sigmalive, από τη στιγμή που αναρτήθηκε η σχετική είδηση στην ιστοσελίδα μας, λειτουργοί του Υπουργείο Εργασίας σπεύδουν στο σημείο όπου ζει η μητέρα με τα παιδιά της για να επιληφθούν της κατάστασης.

Παράλληλα, όπως μας αναφέρθηκε από πηγές μέσα στο

Υπουργείο Εργασίας, απορρίπτονται κάποιοι από τους ισχυρισμούς της κυρίας Π.Ε, όπως για παράδειγμα ο αριθμός των επιδομάτων που λαμβάνει. Στο Υπουργείο Εργασίας, αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη μητέρα, της οποίας την υπόθεση γνωρίζουν πολύ καλά, λαμβάνει επιδόματα που ανέρχονται στα 1400 ευρώ μηνιαίως.

Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εργασίας μεταβαίνουν στο σημείο που βρίσκεται η μητέρα, για να τη μεταφέρουν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, μεχρι την Τρίτη, όπου αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεσή της ενδελεχώς.

Ως εκ τούτου καλείται το κοινό - του οποίου η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή - να μην επικοινωνήσει με την κυρία Π.Ε για την παροχή οικονομικής ή άλλης βοήθειας, αφού γι αυτό φροντίζει το κράτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα