Ζει στην ύπαιθρο μ'ανάπηρο παιδί-Εσπευσμένα νοσοκομείο(pics)

Mία ακόμα συγκλονιστική ιστορία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Sigmalive. Μητέρα ζει στη ... μέση του πουθενά μαζί με τα τρία της παιδιά, το ένα εκ των τριών ανάπηρο και με ειδικές ικανότητες. Η οικογένεια ζει αποκλειστικά από το επίδομα μονογονεϊκής οικογένειας που λαμβάνει η μητέρα. Βρέθηκαν στο δρόμο με τη μητέρα να χάνει καθημερινά δυνάμεις και υπομονή...

Η

τηλεφωνική καταγγελία που δεχθήκαμε στο Sigmalive μας σόκαρε: «Μητέρα μένει στα χωράφια μαζί με τρία παιδιά. Το ένα παιδί ανάπηρο και με ειδικές ικανότητες». Πιο σοκαριστική ήταν η στιγμή που καταφθάσαμε στο σημείο, στο οποίο σύμφωνα με την καταγγελία από πολίτη, βρισκόταν η μητέρα.

Διαβάστε επίσης σχετικά: Ανέλαβε δράση το κράτος για τη μάνα που ζει στην ύπαιθρο

Ένα ρούχο στο έδαφος, λίγα μπουκάλια νερό και λίγα παξιμάδια...

Από μακρινή απόσταση διακρινόταν η μητέρα να προσπαθεί να φροντίσει το ανάπηρο το παιδί.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κυρίας Π.Ε, βρίσκεται στη μέση του πουθενά, μετά από σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε στο σπίτι όπου διέμενε στη Λευκωσία, μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της. Μετά από την έντονη οικογενειακή διαμάχη που προέκυψε, οι σχέσεις της κυρίας Π.Ε ψυχράνθηκαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός σπιτιού και αναγκαστικά να διαμένει πλέον στην ύπαιθρο, λίγο έξω από τo κέντρο Λευκωσία.

Το βράδυ, φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, μεταβαίνει με το όχημά του στην περιοχή όπου ζει η μητέρα με τρία της παιδιά, προσφέροντας τους νερό και τρόφιμα. Μαλιστα το εν λόγω πρόσωπο, πολλές φορές αφήνει το όχημα στην περιοχή, για να κοιμηθεί η οικογένεια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Η κυρία Π.Ε ισχυρίζεται οτι της έχουν αποκοπεί επιδόματα και έτσι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, ισχυρισμούς πάντως πηγές εντός του Υπ. Εργασίας, απορρίπτονται.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το ανάπηρο παιδί με ειδικές ικανότητες, εισήχθη εσπευσμένα σε Νοσοκομείο, καθώς λόγω της καθημερινής και υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο καθώς και στο βραδινό κρύο, προσβλήθηκε από ίωση. Όπως μας ανέφερε η κυρία Π.Ε αφού ολοκληρωθεί η ιατρική φροντίδα στο παιδί, θα επιστρέψουν και πάλι στο «σπίτι τη υπαίθρου».

Το μόνο που ζητά, όπως μας ανέφερε, είναι μία προσωρινή λύση που να μπορεί να στεγάσει την οικογένεια. Κατόπιν δικής της επιθυμίας δώσαμε στη δημοσιότητα, το τηλέφωνο επικοινωνίας με την κυρία Π. Ε, ωστόσο αφού πλέον έχει αναλάβει δράση το κράτος, καλείται το κοινό να μην επιχειρεί να βοηθήσει οικονομικά ή αλλιώς τη μητέρα, καθώς πλεόν γι αυτό φροντίζουν λειτουργοί του Υπ. Εργασίας.

Το Sigmalive θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την πιο πάνω υπόθεση και θα επανέλθουμε για τυχόν νέες λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα