Ανδρονίκου: «Κυνηγούμε πάντα το καλύτερο»

Με αντίπαλο τη Ρωσία συνεχίζει αύριο τον κύκλο των φιλικών υποχρεώσεων της η Εθνική Ελπίδων.

Ο αγώνας της Τρίτης θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο. Οι διεθνείς μας συγκεντρώθηκαν σήμερα νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό και προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Άρη.

«Κυνηγούμε πάντα το καλύτερο, δεν υπάρχουν φιλικοί αγώνες. Η σημασία όλων των αγώνων για εμάς είναι η ίδια και με την ίδια φιλοσοφία θα αγωνιστούμε και εναντίον της Ρωσίας», επισήμανε μεταξύ άλλων στους διεθνείς

μας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση.

Εν όψει του φιλικού της Τρίτης, στην αποστολή της Εθνικής μας συμπεριλαμβάνεται και ο Σιών Ιωάννου, βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων, που πρόσφατα συμμετείχε σε όμιλο στο Μαυροβούνιο και προκρίθηκε στον elite round.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που κλήθηκα στην Εθνική Ελπίδων και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου αυτή τη νέα προσπάθεια. Είναι ξεχωριστή τιμή για μένα που είμαι σήμερα κοντά και σε αυτή την Εθνική μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ιωάννου.

Το αυριανό θα είναι το τρίτο φιλικό για την Εθνική μας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Προηγήθηκε το εντός έδρας 2-2 με την Ελλάδα και το εκτός έδρας 2-2 με τη Μάλτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα