Ανδριάνα Λίμα: Tα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της

«Αποκαλύπτηκε», το κέρινο ομοίωμα της Ανδριάνας Λίμα στο μουσείο της Madame Tussauds, της Νέα Υόρκη.

Το κέρινο ομοίωμα ήταν ντυμένο με το κόκκινο σουτιέν της Victorias Secret 'φαντασία', αλλά και το σήμα κατατεθέν - τα τεράστια φτερά που φόρεσε η Ανδριάνα στο Victorias Secret fashion show. το 2013. Εν αντιθέσει, ο μελαχρινός Άγγελος της Victorias

Secret, ήταν ντυμένος με ένα μαύρο σακάκι με μαύρη πέτα και κόκκινο μοτίβο, ενώ φορούσε μαύρες μπότες πάνω απο το γόνατο, του γνωστού σχεδιαστή παπουτσιών, Gianvito Rossi.

Η 34χρονη βραζιλιάνα, καλλονή είναι το πρώτο μοντέλο της Victorias Secret, που κατάφερε να γίνει κέρινο ομοίωμα και για αυτό δήλωσε συγκινημένη «Όταν μου είπαν ότι το μουσείο Madame Tussauds ήθελε να μου κάνει ένα κέρινο ομοίωμα, ήμουν σοκαρισμένη. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν ποιος συνέβαλλε σε αυτό.»

Όπως αποδείχτηκε, η επιλογή έγινε απο τους αφοσιωμένους οπαδούς της Λίμας, όπου χιλιάδες από αυτούς υπέβαλλαν το όνομά της στη ιστοσελίδα της Madame Τussauds. γεγονός που κάνει το μοντέλο να νιώθει, ευγνώμων: «Είναι τιμή και δώρο για μένα, διότι οι άνθρωποι αυτοί με στήριξαν, σε όλη μου την καριέρα.»

Το κέρινο ομοίωμα, που δημιουργείτε από τους ειδικούς της Madame Tussauds, είναι κάτι σαν σημείο αναφοράς μιας και για να φτιάξουν κάτι τέτοιο θα πρέπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να είναι αρκετά διάσημος, έτσι ώστε, ο κόσμος να πληρώσει για να δουν και να ποζάρουν με το πιστό αντίγραφο της συγκεκριμένης διασημότητας.

Στο μουσείο της Madame Tussauds, υπάρχουν κέρινα ομοιώματα πολλών προσωπικοτήτων της showbiz, όπως για παράδειγμα, τα κέρινα ομοιώματα του Brad Pitt, της Angelina Jolie Pitt, της Lady Gaga, αλλά και του προέδρου Ομπάμα.

Δείτε το βίντεο απο τα αποκαλύπτηρια, του κέρινου ομοιώματος της Ανδριάνας Λίμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα