Ανδρέας Δημητρίου: «Δεν φέρνουν πρόκριση οι φανέλες»

Το γεγονός ότι η Ομόνοια δεν θα κερδίσει την πρόκριση με τις φανέλες τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

«Είναι μια πολύ καλή κλήρωση για εμάς. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία και αυτό δείχνει ότι δουλεύουν σωστά και έχουν όραμα και φιλοδοξίαΥπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Γνωρίζουμε πως οι φανέλες δεν θα φέρουν την πρόκρισηΑφού με το καλό ξεκαθαρίσουμε με την Αγία Νάπα θα μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε να μάθουμε για την Καρμιώτισσα. Να δούμε ως σύνολο ποια ομάδα είναι και τι διαθέτει στις τάξεις της. Αν είναι δυνατό να ξεκαθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Αντιλαμβανόμαστε ποσό είναι το κίνητρο των ποδοσφαιριστών της Καρμιώτισσας να αγωνιστούν κόντρα στην Ομόνοια. Θα δούμε σοβαρά τα παιχνίδια» είπε αρχικά για την κλήρωση.

Για το οικονομικό κίνητρο της Καρμιώτισσας«Δεν σας κρύβω ότι μας έχουν αναφέρει αυτό το στοιχείο. Εμείς θεωρούμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας«Είναι γεγονός αυτό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε καλή θέση στην εξάδα. Θα έχουμε 13 ντέρμπι συνεχόμενα και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε και στο χέρι μας είναι να αποφορτίσουμε το βαρετό πρόγραμμα μας. Όπως και με Αγία Νάπα αυτό θα προσπαθήσουμε και στον αγώνα αυτό. Αν καταφέρουμε να τελειώσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση από το πρώτο παιχνίδι»

Για τα νεα αποκτήματα και την έγκαιρη ολοκλήρωση των μετεγγραφών«Οι ποδοσφαιριστές από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι πολύ καλά. Θέλουν όμως συνεχόμενα παιχνίδια με ένταση. Είχαν τον χρόνο να δουλέψουν με την ομάδα και να εγκλιματιστούν. Ήταν μια χρήσιμη περίοδος και από κει και πέρα θα χρειαστούν χρόνο να προσαρμοστούν».

Για αγωνιστικά και τον κόσμο«Ο Γκουλόν έρχεται σήμερα από Πολωνία και θα προπονηθεί ατομικά το απόγευμα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Νούνο ΑσίςΠεριμένουμε μεγάλη προσέλευση στο παιχνίδι με την Δόξα. Υπάρχουν οι προοπτικές να έχουμε αρκετό κόσμο. Οι τιμές και η βελτίωση της ομάδα. Το βαθμολογικό ανέβασμα. Όλα αυτά θεωρούμε ότι θα φέρουν κόσμο στο γήπεδο. Πάνω από όλα η μεγάλη θέληση του κόσμου»

Keywords
Τυχαία Θέματα