Ανατροπή παραμονής για Βέρντερ

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης, που επικράτησε με 2-1 του Αμβούργου, παίρνοντας βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στη Βρέμη, στο ντέρμπι της «σωτηρίας», το Αμβούργο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με το Μίχαλ Γκρέγκοριτς να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η Βέρνερ έδειχνε επηρεασμένη από το γρήγορο γκολ, αλλά σταδιακά ισορρόπησε και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε

με το Μαξ Κρούζε (41').

Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Αλεξάντερ Νούρι ολοκληρώθηκε στο 75', όταν Φλόριαν Κάιντζ μετουσίωσε σε γκολ την πάσα του Κρούζε, διαμορφώνοντας το 2-1 και χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στους «πράσινους».

Με το τρίποντο αυτό, η Βέρντερ Βρέμης αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, πετυχαίνοντας την έβδομη νίκη της σε εννιά αγώνες. Από την άλλη μεριά, το Αμβούργο, που αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Κυριάκο Παπαδόπουλο, παραμένει στους 33 και στο συν 1 από τα μπαράζ, με τη μάχη της ουράς να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές της Bundesliga.

Keywords
Τυχαία Θέματα