Αναταράξεις στην Συμμαχία Πολιτών

Εν μέσω έντονων διαφωνιών το απόγευμα συνήλθε η Γραμματεία του Κινήματος, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Πολιτικής Συγκλήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εσωκομματική αντιπολίτευση, κατά τη συνεδρία της γραμματείας έθεσε ενώπιον του Γιώργου Λιλλήκα γραπτώς, ζήτημα επανεξέτασης της υποψηφιότητάς του ούτως ώστε να επιτευχθεί η κοινή υποψηφιότητα του Ενδιάμεσου.

Tα στελέχη που επικροτούν μία τέτοια κίνηση, έχουν ήδη θέσει ζήτημα κάτι που απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της Πολιτικής Συγκλήτου.

Από την άλλη σύμφωνα ,με πληροφορίες ο Γιώργος Λιλλήκας και οι στενοί

του συνεργάτες ετοιμάζονται για την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας του προέδρου του Κινήματος για την προεδρία της Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι στη Συμμαχία επέλεξαν να μην ανακοινώσουν ακόμη την ημερομηνία της εξαγγελίας, θέλοντας πρώτα να ενημερώσουν την Πολιτική Σύγκλητο.

Με βάση πληροφορίες εντός των επόμενων ωρών εξαγγέλλει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, σχολίασε την πρόθεση του Γιώργου Λιλλήκα να διεκδικήσει την προεδρία.

O κ.Σιζόπουλος ανέφερε πως η άποψη του Κινήματος του είναι πως πρέπει όλα τα κόμματα τα οποία διαφωνούν με τη σημερινή μορφή διαχείρισης στο Κυπριακό , αλλά και με σημαντικά θέματα της εσωτερικής διακυβέρνησης, να ενώσουν δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα