Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, στους 17 στα δυτικά και στα νότια παράλια,

στους 18 στα ανατολικά παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, στα βόρεια και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, την Κυριακή για να παραμείνει περίπου σε αυτά τα επίπεδα, τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα