Ανακοινώσεις επί καθημερινής βάσεως ενόψει

Τις επόμενες ανακοινώσεις περιμένουν με αγωνία οι φίλοι της ΑΕΛ. Το πιο πιθανό είναι πως το Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει κάτι, όμως την ερχόμενη εβδομάδα, καθημερινά, θα υπάρχουν ανακοινώσεις για θέματα προγραμματισμού. Θυμίζουμε ότι οι επόμενες ανακοινώσεις θα είναι αυτές των Ντεγκρά, Αντράντε και Θεοδώρου (τουλάχιστον αυτές είναι οι γνωστές μετεγγραφές των «κιτρίνων») ενώ θα υπάρξουν και πολλές άλλες. Όσον αφορά τον Ντεγκρά, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, αναμένεται στην Κύπρο

το βράδυ της Δευτέρας (21.10).

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ. Για τους περισσότερους υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραμείνουν στην ομάδα όμως νεότερα θα υπάρξουν όταν όλοι επιστρέψουν στην Κύπρο. Ήδη βγαίνουν πληροφορίες ότι ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, που παρά το μπαράζ των δημοσιευμάτων ότι έψαχνε ομάδα, επέστρεψε στην Κύπρο από τις καλοκαιρινές του διακοπές και θα ηγηθεί της ΑΕΛ της νέας περιόδου.

«Δεν υπάρχει πίεση»
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, με χθεσινές του δηλώσεις στο «Ράδιο Πρώτο» αναφέρθηκε στην απόκτηση του Σουάρες και στα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού της λεμεσιανής ομάδας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Σουάρες και τον καλωσορίζουμε στην ΑΕΛ. Τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές θέλουμε. Υπάρχει ένα πλάνο στην τεχνική ηγεσία και μαζί με τη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό το πλάνο και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Για την ώρα δεν έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη στα μετεγγραφικά. Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε καθημερινές ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει η πίεση και αυτό μας βοηθά στις επιλογές που κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε σωστές επιλογές και την άλλη εβδομάδα θα υπάρχουν και ανακοινώσεις. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα