Ανακοίνωσαν Μάκη Σεργίδη

Το ΔΣ του ΑΣΙΛ Λύσης ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας του με τον προπονητή Μάκη Σεργίδη. "Το Συμβούλιο θεώρησε τον κ. Σεργίδη ως κατάλληλο να αναλάβει το τιμόνι του ΑΣΙΛ, αφού έχει την εμπειρία, τις γνώσεις και τις φιλοδοξίες για να πετύχει στο έργο που του έχει ανατεθεί ώστε να κάνει την ομάδα μας ανταγωνιστή και αντάξια της ιστορίας που κουβαλά", αναφέρει ο ΑΣΙΛ στην ανακοίνωσή του.

"Το Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή Μάκη Σεργίδη.

Ο κύριος Σεργίδης, αφού πείστηκε για το πλάνο του Συλλόγου και τους στόχους που έχουν τεθεί, έδωσε τα χέρια

με τον πρόεδρο, κ. Βούβακο, και από σήμερα αναλαμβάνει, μαζί με τους συνεργάτες του, τον κύριο Πανίκο Φεσσά (βοηθό-αναλυτή) και Κωνσταντίνο Κούμα (προπονητή τερματοφυλάκων). Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, όπως και το τιμ του, είναι από τη Λευκωσία και τα τελευταία 4 χρόνια εργαζόντουσαν στο έτερο προσφυγικό Σωματείο της ΠΑΕΕ Κερύνειας με την οποία έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το Συμβούλιο θεώρησε τον κ. Σεργίδη ως κατάλληλο να αναλάβει το τιμόνι του ΑΣΙΛ αφού έχει την εμπειρία, τις γνώσεις και τις φιλοδοξίες για να πετύχει στο έργο που του έχει ανατεθεί ώστε να κάνει την ομάδα μας ανταγωνιστή και αντάξια της ιστορίας που κουβαλά.

Ευχόμαστε στο νέο τεχνικό τιμ κάθε επιτυχία και τους καλωσορίζουμε στο νέο τους "σπίτι"."

Keywords
Τυχαία Θέματα