Αναγνωστικό ΣΤ΄ δημοτικού με τη Σημερινή

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή την τεράστια αγάπη που δείξατε για την κυκλοφορία του ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟΥ και του ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ Β΄, Γ’, Δ’ και Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ κυκλοφορεί τώρα και την έκτη και τελευταία της σειράς των αναγνωστικών του Δημοτικού, εκπαιδευτική ρετρό έκδοση, ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Στ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Το συγκεκριμένο έργο είναι ακόμα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα εκπαιδευτικά

βιβλία, τόσο σαν εξώφυλλο όσο και σαν περιεχόμενο, τουλάχιστον για την γενιά των μαθητών του δημοτικού που βρέθηκαν σε εκείνα τα θρανία μεταξύ 1954 – 1976. H πρώτη του έκδοση ήταν από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων.

Το ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Στ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ έχει παραχθεί ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ από τις εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ και είναι αποτέλεσμα της φωτογραφικής αντιγραφής της αυθεντικής έκδοσης. Γλυκές αναμνήσεις από τα πρώτα σχολικά χρόνια στο Δημοτικό σχολείο

Η έκδοση του ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ Στ΄ Δημοτικού, έχει ρετρό σκληρό εξώφυλλο με ραμμένη πλάτη και αποτελείται από 335 σελίδες. Η έκδοση είναι διαθέσιμη προς πώληση για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό από το κυπριακό τύπο.

Για την ευρύτερη διάθεση του έργου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ διαθέσει την έκδοση αυτή στην άκρως προνομιακή τιμή (με μόνο 5 ευρώ επιπλέον!).

Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί με την ευγενή χορηγία της Alpha Bank.

Keywords
Τυχαία Θέματα