"Τουλάχιστον εγώ τελείωσα τη χρονιά"

«Τουλάχιστον εγώ ολοκλήρωσα την χρονιά». Ε αυτά τα λόγια ο Μανουέλ Πελεγκρίνι σχολίασε την απομάκρυνση του Ράφ Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τελείωσα τη χρονιά, αλλά ήξερα από την αρχή ότι δεν θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν, είχα κάποιες διαφορές με τον πρόεδρο,» είπε ο Χιλιανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, που κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2009-10. Ο Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν εξεπλάγη από την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρες.» " Δεν είναι σπάνιο όταν βλέπεις τι συνέβη στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια περίπλοκη ομάδα,

αλλά δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα με τον τρόπο που ο σύλλογος χειρίζεται τον ρόλο του προπονητή,» πρόσθεσε. Ο Χιλιανός προπονητής πιστεύει ότι στην Αγγλία τα πάντα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με την Ισπανία: «Υπάρχουν άλλοι τρόποι σκέψης για το ρόλο και το κύρος του προπονητή. Αυτός είναι ο λόγος που αλλάζουν προπονητή κάθε χρόνο, εδώ δεν φεύγει ο προπονητής όταν μία χρονιά δεν κερδίσει έναν τίτλο, είναι διαφορετικά τα σχέδια των ομάδων,» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα