"Θρίλερ" με τη σορό του 29χρονου φοιτητή

Διαστάσεις προσλαμβάνει, η υπόθεση θανάτου του 29χρονου φοιτητή Βαλεντίνου Τανκίδη, καθώς η οικογένειά του, στην Κύπρο καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες για να φέρει στο νησί τη σορό του.

Μιλώντας, στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι», ο εξάδελφός του αποθανόντα, Γιάννος Κυριάκου, εξέφρασε το παράπονό του, καθώς όπως λέει δεν τυγχάνει ενδελεχούς ενημέρωση. «Έχουμε λάβει μόνο ένα πιστοποιητικό θανάτου».

Τόνισε δε, πως αυτός και η οικογένεια του 29χρονου, έχουν επικοινωνήσει

με πρεσβείες, δίχως όμως να βλέπουν φως στην άκρη του τούνελ.

Τέλος, κατέληξε, στα αιτήματα που ζητούν, από την Ιταλική Πρεσβεία, έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» όσον αφορά τον τρόπο μεταφοράς της σορού, για διαπίστωση των ακριβών αιτίων του θανάτου του Βαλεντίνου. «Ζητούμε, όπως μεταφερθεί η σορός στην Κύπρο, το συντομότερο δυνατό, για να γίνει νεκροψία, πριν να αλλοιωθεί η σορός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως η Πρεσβεία στην Ιταλία, επικοινώνησε εκ νέου με το ΤΑΕ Λεμεσού, κοινοποιώντας την απόφαση του θανατικού ανακριτή να προχωρήσουν σε ταρίχευση της σωρού χωρίς τη διενέργεια νεκροτομής, καθώς τα αίτια του θανάτου του 29χρονου ήταν φυσικά.

Οι συγγενείς του νεαρού έφεραν ένσταση στην απόφαση, καθώς όπως υποδεικνύουν επιθυμούν να πληροφορηθούν τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ανακοπή καρδίας, αφού ο νεαρός είχε εισαχθεί ζωντανός στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα