"Θέλουμε το σούπερ καπ, είμαστε έτοιμοι"

Στην "μάχη" του 24ου Σούπερ Καπ ρίχνεται αύριο Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, η νταμπλούχος ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, η οποία αντιμετωπίζει την φιναλίστ του περσινού κυπέλλου, Νέα Σαλαμίνα.

Οι "πράσινοι", με τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ τους, θέλουν να κατακτήσουν το 3ο συνεχόμενο Σούπερ Καπ και 3ο συνολικά στην ιστορία τους. Η Ομόνοια ως γνωστό έχει προχωρήσει σε αλλαγές των ξένων, αφού τους Βραζιλιάνους Ρεϊνάλντο, Τούλιο και Άλβες αντικατέστησαν οι επίσης Βραζιλιάνοι, Λαμπ (πασαδόρος), Ροντρίγκο (ακραίος) και

Φερέϊρα (ακραίος).

Επίσης, η Ομόνοια αντικατέστησε τον λίμπερο, αφού μετά την αποχώρηση του Αντώνη Αντωνίου, απέκτησε τον Μαρίνο Παπαχριστοδούλου. Διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι Σωτήρης και Αχιλλέας Πετρακκίδης και οι έμπειροι Αποστόλου, Παφίτης, Αλεξίου, Αδάμου. Στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» παραμένει ο Σάββας Σάββα για τέταρτη χρονιά, ενώ βοηθός του ανέλαβε ο έμπειρος Γιαννάκης Χριστοφόρου.

Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Σάββα, σημείωσε σχετικά: "Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ για 3η συνεχόμενη σεζόν. Πιστεύουμε πως η ομάδα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, αν και ακόμη θέλουμε δουλειά στο κεφάλαιο ομοιογένεια. Έχουμε φέρει τέσσερις νέους παίκτες στην ομάδα και επειδή δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετά φιλικά, θα χρειαστούμε ακόμη χρόνο για να επέλθει η απαιτούμενη συνοχή. Μπορούμε για τη νίκη και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα