"Θέλω να επιστρέψω κοντά στους συμπαίκτες μου"

Τα προγνωστικά του για τις διπλές αναμετρήσεις με την Saxan, την πορεία αποθεραπείας του και την απουσία του από το βασικό στάδιο προετοιμασίας για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα μας www.apollon.com.cy ο αρχηγός Γιώργος Μερκής.

Γιώργο από το μεσημέρι της Δευτέρας άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν τον αντίπαλο μας για τον Α΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ποια τα δικά σου προγνωστικά ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την ομάδα της Μολδαβίας; Σαφέστατα πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι καθώς η ομάδα μας βρίσκεται στο

βασικό στάδιο προετοιμασίας της, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση μετά προηγούμενα χρόνια. Το διάστημα το οποίο μεσολάβησε για μας από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι πάρα πολύ μικρό. Ταυτόχρονα της ομάδας της λείπουν και παιχνίδια μέσα από τα οποία θα αποκτήσει και ρυθμό και ομοιογένεια. Είμαστε καινούργια ομάδα και σίγουρα το παιχνίδι κρύβει πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον πρώτο αγώνα για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας ενόψει του επαναληπτικού. Το πάθημα από την Κορκ θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Αλίμονο αν τους υποτιμήσουμε, αλλά ταυτόχρονα όμως δεν αισθανόμαστε φόβο.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια που απουσιάζεις από την αποστολή της ομάδας κατά την διάρκειας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Ποια τα δικά σου συναισθήματα, και ποιο το δικό σου μήνυμα προς τους συμποδοσφαιριστές σου; Είναι αλήθεια ότι μου λείπει η ομάδα, οι συμποδοσφαιριστές μου, το προσωπικό και η φανέλα με το νούμερο 16! Μου λείπουν τα πάντα. Ο Απόλλωνας είναι η ζωή μου...η καθημερινότητα μου. Ζω σ΄ αυτή την ομάδα εδώ 18 χρόνια! Είναι φυσιολογικό όταν βρίσκεσαι μακριά να νιώθεις το μεγάλο αυτό κενό. Είμαι σίγουρος ότι οι συμποδοσφαιριστές μου δίνουν τα πάντα έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τα πρώτα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα πάντα κυλούν ομαλά στην Ουγγαρία. Ζω και αναπνέω για να επιστρέψω και να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Γιώργο εδώ και μέρες ακολουθείς ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης έτσι ώστε να επιστρέψεις το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση. Ποτέ υπολογίζεις να θέσεις εαυτό στην διάθεση του κ.Εμάνουελ; Ασφαλείς εκτιμήσεις δεν μπορώ να κάνω. Δουλεία μου είναι να ακολουθώ κατά γράμμα ότι μου ζητηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Μήνα και μέρα δεν γνωρίζω, ωστόσο θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Και ένα μήνυμα στον κόσμο ο οποίος παρά την απογοήτευση από την περσινή έκβαση του πρωταθλήματος αναμένει για μια ακόμη χρονιά τον Απόλλωνα να πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα ο κόσμος επιζητά πάντοτε το καλύτερο για την ομάδα. Άξιζε να πανηγυρίσει τα προηγούμενα δυο χρόνια ένα τίτλο. Όμως οι μεγάλες ομάδες συνεχίζουν απρόσκοπτα την πορεία τους. Το μεγαλύτερο στοίχημα έχει κερδηθεί. Η ομάδα επέστρεψε στην ελίτ. Πλέον ο Απόλλωνας αντιμετωπίζεται όπως του αρμόζει από όλους. Αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη ομάδα. Η παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν αποτελεί πλέον όνειρο αλλά αυτοσκοπός. Η κατάκτηση τίτλων όπως αποδείξαμε την τελευταία τριετία δεν αποτελεί όνειρο απατηλό, αλλά ένα ρεαλιστικό στόχο ο οποίος δεν εκπληρώθηκε για κάποια δικά μας λάθη και κάποιες συγκυρίες. Θα έρθουν κι αυτοί. Με τον τρόπο λειτουργιάς της ομάδας αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον με μαθηματική ακρίβεια. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Υπάρχει οργάνωση και υποδομή στην ομάδα σε όλα τα τμήματα. Είμαι σίγουρος και πρέπει ο Απολλωνίστας σύντομα να πανηγυρίσει.

Γραφείο Τυπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα