"Τακτοποιημένοι οι παίκτες μας βάσει των συμβολαίων τους"

Για τα οικονομικά, το μέτρο της ΚΟΠ, αλλά και την επιτακτική ανάγκη για ένα σερί, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Έχουμε πολλά να πούμε γι' αυτό το παιχνίδι, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, κατ’ ακρίβειαν να κάνουμε σερί για να πλησιάσουμε τις προνομιούχες θέσεις. Οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν ότι η κατάστασή μας είναι πρωτόγνωρα αρνητική, ξέρουν ότι η Ομόνοια

δεν είχε ποτέ ξανά τέτοια συγκομιδή. Νιώθουν την πίεση και πάντα θα υπάρχει. Έχουμε ένα νέο προπονητή στον πάγκο, ξεκίνησε μαζί με τους συνεργάτες του με ενθουσιασμό. Γνωρίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας. Χρειάζεται όμως βοήθεια απ' όλους όσοι οικοδομούν την Ομόνοια.

Για τα αγωνιστικά: "Ο Ντάρμπισαϊαρ είχε χτύπημα στο δάχτυλο στον αγώνα με τον Εθνικό, υπέστη μικρό κάταγμα όμως και υπολογίζεται, ο Κανού είναι αμφίβολος, ο Μάριος Δημητρίου επέστρεψε στο κανονικό, ο Μπρέεβελντ θα είναι εκτός, για τον Εκίθα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του. Ο Παναγή χειρουργήθηκε στο Βέλγιο και επιστρέφει στη δράση το καλοκαίρι. Ο Μιχαΐλοφ ήταν χωρίς ομάδα το τελευταίο διάστημα, του λείπουν παιχνίδια και είναι θέμα του Πέτεφ το πότε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Έχει δικαίωμα ν' αγωνιστεί αύριο".

Για τα οικονομικά: Μοιραία, η πορεία της ομάδας έχει επηρεάσει την εισροή εισόδων. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι βάσει των όρων των συμβολαίων τους που δεσμεύονται με τον σύλλογο.

Για το μεταγραφικό: Αναγνωρίζουμε το ενδιαφέρον, το κατανοούμε, υπάρχει πλάνο για τον Ιανουάριο, όμως υπάρχει παιχνίδι αύριο, δεν θέλουμε να πούμε κάτι για το κομμάτι των προσθαφαιρέσεων.

Για το μέτρο της ΚΟΠ: Επαναλάβαμε τη θέση μας και στην εκτελεστική επιτροπή. Επαναλάβαμε την πάγια θέση μας σε κάθε μορφή ταυτοποίησης. Περιμένουμε να λάβουμε ενημέρωση για την όλη διαδικασία και αφού έχουμε μπροστά μας όλα τα δεδομένα, θα τοποθετηθούμε περαιτέρω.

Keywords
Τυχαία Θέματα