"Στον Απόλλωνα χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο"

Στην ελλαδική ιστοσελίδα www.sport24.gr μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Σοφρώνης Αυγουστή μετά και την επιτυχία της ομάδας της Λεμεσού κόντρα στην Έβερτον, μένοντας στο 2-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, υπερέβαλαν εαυτούς και θα ήταν άδικο αν στο τέλος δεν καταφέρναμε να πάρουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, που ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Προηγηθήκαμε, ελέγχαμε το παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και μια

άτυχη στιγμή δική μας, τους έδωσε ψυχολογία. Σημασία, όμως, για εμάς έχει ότι αντιδράσαμε και μετά το 2-1 και, έστω και με δέκα παίκτες, δικαιωθήκαμε”.

Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασε τους παίκτες του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είπε: “Ο προπονητής πρέπει να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες. Να ενημερώσει τους παίκτες του για τις αδυναμίες του αντιπάλου και να τους δώσει ένα πλάνο, που όταν βγει μέσα στο γήπεδο θα έχει αποτέλεσμα. Φυσικά, πρέπει να έχεις και ένα plan b, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, ώστε να αντιδράσεις και να βγεις από τη δύσκολη θέση.

Όταν αναλύσαμε τον αντίπαλο, ξέραμε και τις δυσκολίες που θα βρούμε, αλλά και τα πλεονεκτήματα τα δικά μας. Καταφέραμε και τους χτυπήσαμε στα μειονεκτήματά τους και σκοράραμε. Όταν κρατάς τον αντίπαλο, με την τακτική σου, μακριά από την περιοχή, είναι βέβαιο ότι θα σου δοθούν και οι ευκαιρίες να σκοράρεις”.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Απόλλωνας; “Αυτό που είπα στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα, είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο και να χαίρονται τα παιχνίδια. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια να μπουν στους ομίλους και αξίζουν. Θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε, γιατί ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Βλέπουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα και πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να κάνουμε και εκεί το παιχνίδι μας. Υπάρχει πίστη. Πίστη να μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αταλάντα 4 (4-1)

2. Απόλλων Λεμεσού 2 (3-3)

3. Λιόν 2 (2-2)

4. Έβερτον 1 (2-5)

Keywords
Τυχαία Θέματα