"Στο γήπεδο δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα"

Για την πορεία της ΑΕΛ, τα 11 παιγνίδια που παραμένει αήττητη και για τις μεταγραφές που θα γίνουν, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Εθνικού: «Είμαστε ικανοποιημένοι που επιστρέψαμε στις νίκες. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν προβληματισμένοι επειδή είχαμε τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, διότι παίξαμε με AΠΟΕΛ, ΑΕΚ,

Απόλλωνα και ενδιάμεσα με τη Δόξα. Τα τρία από αυτά τα παιγνίδια ήταν ντέρμπι και βλέπετε πως δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να τα κερδίσει. Με το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα, συνεχίζουμε την πορεία μας και είμαστε για 11 σερί παιγνίδια αήττητοι. Είναι σημαντικό από πλευράς ψυχολογίας και θέλουμε να μεγαλώσουμε το σερί».

Για τους χαμένους βαθμούς και τα χαμένα πέναλτι σε κάποια παιγνίδια: «Είναι κάτι που είπε ψες ο Τιμούρ Κετσπάγια. Εμείς ξέρουμε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και τα προτερήματά μας. Είναι καλό να ακούς καλά λόγια από έναν προπονητή που ξέρει καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν παίρναμε νίκες σε εκείνα τα παιγνίδια, θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Έχουμε και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημά μας. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην επίθεση. Μπορεί να έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο, δεν παίζουν τα χρήματα. Η ΑΕΛ, όταν παίζει τους μεγάλους τούς κοιτάζει στα μάτια και είναι και καλύτερη πολλές φορές. Θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Την υπόσχεση που δώσαμε ότι θα παίξουμε με περηφάνια για την ομάδα αυτή και θα το πράξουμε».

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί η ΑΕΛ και θα γίνει με προσοχή. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό που αρχίσαμε το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια σ’ αυτή την μεταγραφική περίοδο με προσεγμένες κινήσεις. Ψάχνουμε για κάποιους που θα προσθέσουν μεγαλύτερη ποιότητα. Χρειάζεται υπομονή και μεθοδικότητα. Δεν θα πάμε να υπογράψουμε ποδοσφαιριστή για πέντε μήνες. Θέλουμε να κτίσουμε πάνω σε αυτή την ομάδα και όποιοι θα έρθουν, θα υπογράψουν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο συμβόλαιο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για να γίνουν οι τρεις μεταγραφικές κινήσεις και θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε έναν ποδοσφαιριστή».

Για τον Λαφράνς που σκοράρει αρκετά: «Τον έχουμε στην ομάδα μας και δεν πρόκειται να φύγει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Είναι πολύ χαρούμενος από τα όσα συναντά στην ΑΕΛ. Δεν θέλουμε ενίσχυση στην άμυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα