"Στη λίστα παίκτες που ξέρει ο Καϊάφας" (ηχητικό)

Για το πιστοποιητικό του Χόρχε Μοντέιρο, αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους του Καίάφα, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο τιμ μάνατζερ του Ερμή Κώστας Φώτη.

Ο τιμ μάνατζερ του Ερμή Κώστας Φώτη:

"Βρισκόμαστε σε μία θέση που δεν περιμέναμε. Τα τελευταία αποτελέσματα μάς οδήγησαν εκεί. Ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο το Σάββατο, θέλουμε το τρίποντο, σεβόμαστε τον αντίπαλο, είναι αξιόλογο σύνολο. Στο πρώτο μας παιχνίδι χάσαμε, τώρα θέλουμε τη ρεβάνς για τους σημαντικούς τρεις βαθμούς.

Ο Μοντέιρο πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, πήγαμε στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ και μας μένει το τελευταίο στάδιο για να έχουμε στη διάθεσή μας τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι τις 17:00 περιμένουμε την κάρτα του Μοντέιρο. Με την έλευσή του, ο Κώστας Καϊάφας προσπάθησε να ετοιμάσει την ομάδα πρώτα για το παιχνίδι με τον Εθνικό και μετά για τα υπόλοιπα. Δυσκολευόμαστε στο σκοράρισμα. Με τη δουλειά και τη φιλοσοφία του, πιστεύω ότι αύριο θα έρθει το πρώτο μας τρίποντο.

Όταν παίζει μία ομάδα στην έδρα της, καταλαβαίνεις ότι παίζει έδρα. Ο Ερμής ταλαιπωρείται σε αυτόν το τομέα, ευελπιστούμε όμως ότι θα βρεθεί η λύση κάποτε. Σοβαροί και πειθαρχημένοι, ελπίζουμε ότι θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Μετά τον Μοντέιρο, οι στόχοι μας παραμένουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, γίνονται κάποιες αξιολογήσεις για στράικερ και ακόμη ένα στα φτερά που θα μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές. Υπάρχουν στη λίστα παίκτες που γνωρίζει ο Κώστας Καϊάφας".

Keywords
Τυχαία Θέματα