"Πρόωροι" κοινοτάρχες από σήμερα, σε 46 κοινότητες Αμμ/στου

Ανακηρύσσονται σήμερα Κοινοτάρχες σε 46 Κοινότητες και Κοινοτικά Συμβούλια σε 54 Κοινότητες της κατεχόμενης εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου.

Ο Έφορος Εκλογής, Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου Άγγελος Αγαπίου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «σε 54 Κοινότητες της κατεχόμενης εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου δεν θα διεξαχθούν εκλογές για Κοινοτικά Συμβούλια αφού οι ενδιαφερόμενοι ήταν όσοι και τα μέλη. Επίσης θα διεξαχθούν εκλογές

για Κοινοτάρχη και Κοινοτικά Συμβούλια μόνο σε 14 από τις 60 συνολικά Κοινότητες της κατεχόμενης επαρχίας Αμμοχώστου».

Αναφορικά με την ελεύθερη Αμμόχωστο ο κ. Αγαπίου είπε ότι «εκλογές θα διεξαχθούν τόσο για τη θέση του Κοινοτάρχη όσο και για τα Κοινοτικά Συμβούλια σε όλες τις Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, δηλαδή Αχερίτου, Άχνα, Αυγόρου, Φρέναρος και Λιοπέτρι».

Πρόσθεσε ότι μέχρι τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι θα μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις για υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν είτε για τη θέση του Κοινοτάρχη είτε για μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου.

Είπε ακόμα ότι «σε περίπτωση που δεν υπάρξουν οποιεσδήποτε ενστάσεις, στις έξι το απόγευμα θα προχωρήσουμε στην ανακήρυξη Κοινοταρχών σε 46 Κοινότητες της κατεχόμενης Επαρχίας Αμμοχώστου και σε 54 Κοινότητες για Κοινοτικά Συμβούλια. Η ανακήρυξη θα γίνει στο Σωματείο Λευκόνοικο στη Λάρνακα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα