"Πόρτα" στον Κοσμήτορα στο Μακάρειο - Τι δηλώνει ο ίδιος

Σύσκεψη με την παρουσία του Υπουργού Υγείας πραγματοποιείται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με αφορμή την στάση εργασίας των κυβερνητικών γιατρών.

Η στάση εργασίας, όπως είχε προκύψει από την προηγούμενη εβδομάδα ενεργοποιήθηκε με την κάθοδο του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα.

Σε

τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, ο Ζαχαρίας Ζαχαρίου ανέφερε ότι η απόφαση για διορισμό του στην Παιδοχειρουργική Κλινική έγινε με επικυρωμένη απόφαση υπουργικού συμβουλίου.

Το Πανεπιστήμιο σημείωσε, είναι θεσμός που επικοινωνεί με την κυβέρνηση. «Αν δεν ερχόμουν εγώ, θα με κατηγορούσαν ότι δεν κάνω την δουλειά μου.

Το Υπουργείο Υγείας μπαίνει στα πλαίσια ενός εκσυγχρονισμό συστήματος υγείας. Όπου υπάρχουν πανεπιστημιακά νοσοκομεία υπάρχουν και γιατροί και πανεπιστημιακοί», σημείωσε.

Ο Κοσμήτορας εξάλλου υπογράμμισε ότι η απόφαση λήφθηκε παρουσία Γενικών Διευθυντών των δημόσιων νοσκομείων και απέρριψε τα περί μονομερών αποφάσεων που του καταλογίζουν οι κυβερνητικοί γιατροί.

Ο κ.Ζαχαρίου αφού έκανε εκτενή αναφορά στην ακαδημαϊκή του πείρα ανέφερε ότι οι συντεχνίες και οι γιατροί του νοσοκομείου είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Keywords
Αναζητήσεις
ζαχσριας ζαχαριου μεσημερ και κατι
Τυχαία Θέματα