"Πλέον ακατάλληλος ο Κουτσοκούμνης"

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο μίλησε για τον ρόλο των Θεόδωρου Θεοδωρίδη και Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τι είπε για την επιλογή του Κουτσοκούμνη από την UEFA: «Η τοποθέτηση του Κουτσοκούμνη ως γενικού επιτετραμμένου ήταν υπερβολικά ατυχής για να μην πω σκόπιμη. Από το 2001 μέχρι σήμερα που είναι πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει η μεγαλύτερη διαφθορά από κάθε άλλο μέλος της ΟΥΕΦΑ. Άρα η επιλογή είναι ή ατυχής ή σκόπιμη. Το να μιλάει την ελληνική γλώσσα δεν θα έπρεπε να είναι το βασικό κριτήριο, αλλά το αν μπορεί να καθαρίσει τον βόθρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απέδειξε ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος να κάνει αυτή τη δουλειά.

Η Πολιτεία τον εμπιστεύτηκε, ο κ. Κοντονής χαιρέτησε την επιλογή του, αλλά δεν δικαιώνεται. Η πρώτη του δουλειά ήταν να βάλει από το παράθυρο τον Γκαγκάτση. Ήταν πίεση του Κουτσοκούμνη στους τέσσερις μεγάλους να μπει ο Γκαγκάτσης. Είναι φίλοι από το 2001, συναντιούνται, τρώνε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Είχαν σχεδιάσει από τον περασμένο Μάιο να μπει στη διοικούσα, αλλά δεν έγινε λόγω του θέματος με την κάρτα υγείας και τελικά βρήκαν τον τρόπο να τον βάλουν από το παράθυρο σαν υπάλληλο, χωρίς να σκεφτούν τι μπορεί να γεννήσει αυτό το πράγμα.

Θεωρητικά, αν ήμουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και υπήρχε μια καταδικαστική απόφαση, θα έλεγα ότι είμαι γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού και μπορώ να πηγαίνω παντού, δεν μου το απαγορεύει κανείς. Ή θα μπορούσε να πάρει τώρα τον κ. Γκιρτζίκη γενικό διευθυντή στον Ολυμπιακό. Υπάρχει καταστρατήγηση του νόμου που πρέπει να τη δει η Πολιτεία. Αντί γι’ αυτό σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο κ. Βασιλειάδης λέει ότι είναι εργαζόμενος. Πώς εργαζόμενος, με ιδιότητες προέδρου»;

Keywords
Τυχαία Θέματα