"Ο Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα"

Ο Μέσι δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ την φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της καριέρας του. Αυτό διαβεβαίωσε τους φίλους της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, μετά τις ανησυχίες που έχουν προκαλέσει στους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Ευρώπης, δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τρεις αγγλικές ομάδες (Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι) θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι.



«Πιστεύω

στα λόγια και τις υποσχέσεις του Λιονέλ και του πατέρα του, που πάντα μου λένε ότι θέλουν να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, πως ο Μέσι θέλει αν κλείσει την καριέρα του μαζί μας,» είπε ο πρόεδρος των Καταλανών από τις 23 Ιανουαρίου του 2014. «Οι σχέσεις με τον Λιονέλ είναι πάντα πολύ καλές,», τόνισε και όταν κάποιος σημείωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού, είχε έτοιμη την απάντηση: «Δεν μιλάμε ακόμα, γιατί έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο. Ο Μέσι δικαιούται σεβασμό, μιλάνε πολύ για εκείνον και για ότι συμβαίνει γύρω του».

Σχετικά με πιθανές μεταγραφές τον Ιανουάριο τόνισε: «Δεν είμαστε σε πότε ούτε με την FIFA ούτε με την UEFA. Eξάλλου μην ξεχνάτε ότι έχουμε πάρει τον Αρντά Τοράν και Αλειξ Βιντάλ,» σημείωσε ενώ σχετικά με τις καταγγελίες για πιέσεις διαιτητών προκειμένου να ευνοηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico ξεκαθάρισε: «Ζητάω μόνο να πάνε οι έρευνες μέχρι το τέλος, οι διαιτητές μπορούν να κάνουν λάθη, όταν όμως αυτά γίνονται μετά από πιέσεις είναι διαφορετικό πράγμα. Εγώ πιστεύω στις καλές προθέσεις των διαιτητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα