"Ο διαιτητής έλεγε F@@k you στους παίκτες της Παρί"

Μετά τη συνέντευξη με τον πρόεδρο της Παρί Σεν-Ζερμέν, στην οποία ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί άφησε υπονοούμενα κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, η "Le Parisien" δίνει συνέχεια με ρεπορτάζ της, στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο Ντενίζ Αϊτεκίν απευθύνθηκε με ύβρεις στους παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ρονάν Φολγκοά, ο Αϊτεκίν απευθύνθηκε με την έκφραση "F@@k you" στους παίκτες της Παρί Σεν-Ζερμέν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Έτσι κι αλλιώς, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα μπορέσει να σφυρίξει κάποιο από τα εναπομείναντα ματς της διοργάνωσης μετά

την αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Η επίθεση κατά της διαιτησίας συνεχίζεται από την Παρί Σεν-Ζερμέν είτε προέρχεται από τα χείλη του Ουνάι Έμερι, είτε από αυτά του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Ο Άραβας πρόεδρος της γαλλικής ομάδας υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο: "Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται και οι διαιτητές πρέπει να το γνωρίζουν. Δεν υπάρχει χώρος για νεύρα. Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι στον Ντι Μαρία, από το οποίο θα μπορούσε να γίνει το 3-2. Για να μην μιλήσω για το πέναλτι στον Σουάρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα