"Νίκη αυτοπεποίθησης" (δηλώσεις Σακκά)

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ερμή πανηγύρισε ο Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος και τόνισε ότι η συγκέντρωση επικεντρώνεται στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη. Δεν είχαμε καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε σχεδόν μετά από δύο μήνες. Αυτό θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Στην επανάληψη ο Οθέλλος, μας πίεσε, ρίσκαρε και ήταν φυσιολογικό, όμως,

αντέξαμε στην πίεση και πήραμε την πολύ σημαντική νίκη. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τετάρτη».

Από την άλλη ο προπονητής του Οθέλλου παρουσιάστηκε ευχαριστημένος μόνο από την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κώστας Σακκάς μεταξύ άλλων στάθηκε στη φάση του Τιάγκο.

«Συγχαρητήρια στον Ερμή για τη νίκη. Ο αντίπαλος ζήτησε την ουσία από το ξεκίνημα. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα μας λόγω των απουσιών αποσυντόνισαν, και επηρέασαν το ρυθμό μας. Εμείς δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο και δεχθήκαμε ακόμα ένα με τον τρόπο που το δεχθήκαμε. Μετά από αυτή την εξέλιξη είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες μου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αν μετρούσε το γκολ στο 65΄ με τον Τιάγκο ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήθελα να δω ξανά τη φάση. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω η ήττα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Όσον αφορά τον Τιάγκο, ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και φεύγει με μεταγραφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα