Ομόνοια: Πολύ περισσότερο από μια ήττα

Ρουπιο, Ασίς, Λιοπλιανίτζε, Ποτέ, ήττα και κίνδυνος ακόμη να βρεθεί και εκτός εξάδας για την Ομόνοια.

Οι πράσινοι και πάλι σπατάλησαν ένα ολόκληρό ημίχρονο και το πλήρωσαν με δυο κατά γκολ τα οποία ήταν αρκετά για την ομάδα του Απόλλωνα να πάρει τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος οι εσωτερικές αλλαγές του Κώστα Καϊάφα μεταφέροντας τον Ράμος στο δεξί άκρο της άμυνας τον Λιοπλιανίτσε στο κέντρο της άμυνας τον Λεάντρο καθαρό κόφτη και τον Ασίς δεκάρι, έκαναν καλύτερη την ομάδα ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει

στο σκορ.

Η ήττα για τους πράσινους φέρνει και αρκετά παρατράγουδα. Μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου απομένουν ακόμη δυο παιχνίδια με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Αν οι πράσινοι δεχθούν δυο ήττες τότε υπάρχει και κίνδυνος να βρεθούν και εκτός εξάδας. Η διαφορά από την ΑΕΛ είναι στους έξι βαθμούς και όλα τα σενάρια είναι πιθανά με την Ομόνοια να φιλοξενείται από την ομάδα της Λεμεσού στην 21η αγωνιστική.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για τους πράσινους. Χάνουν σίγουρα Ρούμπιο, Ασίς και Λιοπλιανίτζε. Ο Ισπανός επιθετικός υπέστη τράβηγμα στο ντέρμπι και σίγουρα θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Από την άλλη ο Πορτογάλος άσος δέχθηκε την 4η κίτρινη του κάρτα και θα απουσιάζει λόγο τιμωρίας. Το ίδιο και ο Λιοπλιανίτζε. Το πιο μεγάλο πρόβλημα για τον Κώστα Καϊάφα ακούει στο όνομα Μίκαελ Ποτέ.

Ο Αφρικάνός επιθετικός τραυματίστηκε στη φάση με τον Βάλε μετά από σύγκρουση των δυο και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στην αριστερή πλευρά. Βέβαια θα απουσιάσει και αυτός από το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα