"Να επιστρέψω καλύτερος και πιο ώριμος σαν παίκτης"

Ο Ευθύμιος Κουλούρης μίλησε σε ιστοσελίδα της Ελλάδας για τα έξι γκολ που πέτυχε και την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Ανόρθωση σαν δανεικός απο τον ΠΑΟΚ. Ο Ελλαδίτης επιθετικός τόνισε ότι θέλει να βελτιωθεί και να επιστρέψει καλύτερος πιο δυνατός και περισσότερο ώριμος ως παίκτης

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο sdna.gr:

-Eυθύμη,

θέλω να μοιραστείς μαζί μας, το πώς νιώθει ένας επιθετικός, όταν στο τέλος ενός αγώνα έχει πετύχει έξι γκολ…

«Το έζησα για πρώτη φορά (γέλια) και σίγουρα ήταν κάτι περίεργο και για μένα. Το γκολ δίνει ζωή σε έναν επιθετικό, εγώ κατάφερα και σημείωσα έξι. Νιώθω πολύ όμορφα γι’ αυτό. Σίγουρα είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι διότι είδα, εγώ ο ίδιος πως είμαι σε καλή κατάσταση, πως η δουλειά που έχω κάνει όλους αυτούς τους μήνες αποδίδει. Και δεύτερο γιατί, έμαθα πως τα γκολ που πέτυχα, αποτελούν και ένα ρεκόρ για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Γράφτηκα στην ιστορία της Ανόρθωσης. Ηταν κάτι που με ενθουσίασε!».

-Το τηλέφωνό σου έχει σταματήσει να χτυπάει μέχρι και σήμερα;

«(γέλια). Αυτό που με ρωτάτε είναι επίσης κάτι που με χαροποίησε. Η αλήθεια είναι πως δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα, αλλά και μηνύματα από δικούς μου ανθρώπους, από φίλους, ακόμα και από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Για μένα είναι μία επιβράβευση. Είναι όμορφο το συναίσθημα να χαίρονται άτομα με τη χαρά σου, ανεξαρτήτων του πόσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό που έκανες».

-Από τον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα που ανήκεις, επικοινώνησαν μαζί σου;

«Ναι, φυσικά. Πολλά άτομα, αρκετοί πρώην συμπαίκτες μου. Δέχτηκα, συγχαρητήρια, αλλά δεν σου κρύβω και πολλά πειράγματα».

-Το ποδόσφαιρο ήταν και παραμένει ένα περίεργο επάγγελμα. Στα 17 σου είδες το όνομά σου να είναι πρώτο θέμα στον τύπο, εξαιτίας των εμφανίσεών σου. Στα 18 σου υπέγραψες νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Και τώρα στα 19 δανεικός στην Ανόρθωση…

«Όλα αυτά νομίζω σε ωριμάζουν. Είχα την ευτυχία να έχω πάντα δίπλα τους γονείς μου, και πολύ δικά μου άτομα, που με βοηθούσαν σε πολλά πράγματα. Κυρίως να διατηρήσω τα μυαλά μου, στο κεφάλι μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν νεαρό αθλητή. Δεν το κρύβω πως πέρυσι ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα. Η οποία ήρθε μετά από τα όσα περιγράφεις στην ερώτησή σου. Πίστευα και είχα στο μυαλό μου τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ό,τι πραγματικά έγιναν. Φέτος, όλα άλλαξαν μέσα σε μια ημέρα και έφυγα για την Ανόρθωση. Θεωρώ πως είναι καλό για μένα από τη στιγμή που δεν θα έβρισκα χρόνο συμμετοχής. Είμαι σε μία καλή ομάδα, σε ένα όμορφο περιβάλλον που μόνο καλό θα μου κάνει ώστε να βελτιωθώ και να επιστρέψω καλύτερος, πιο δυνατός και περισσότερο ώριμος ως παίκτης».

-Δεν σου έχει μείνει πικρία δηλαδή από τον τρόπο που έφυγες;

«Όχι. Ηταν το σωστό για μένα να αποχωρήσω. Εδώ θα βρω χρόνο συμμετοχής κάτι πολύ σημαντικό για την βελτίωση, ενός παίκτη στην ηλικία μου».
-Πως είναι τα πράγματα στην Ανόρθωση;

«Είναι πολύ καλή ομάδα. Όλα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Ανέκαθεν, η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό κάτι που μ’ αρέσει και το χα βιώσει και στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα πρωτάθλημα θα έλεγα με πολλές ομοιότητες με το ελληνικό».

-Οι φετινοί στόχοι του Ευθύμη Κουλούρη, ποιοι είναι;

«Θα απαντήσω κάπως διαφορετικά. Στόχος δικός μου είναι να έχω υγεία. Το τι πραγματικά έχω καταφέρει θα το δω στο τέλος, όταν και θα κάνω το ταμείο μου. Σίγουρα θέλω να βελτιωθώ, σε πολλούς τομείς και να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

-Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παικτών στον ΠΑΟΚ, όπως οι Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης που έφυγαν ως δανεικοί και επέστρεψαν, καλύτεροι και κέρδισαν την καθιέρωσή τους στην ομάδα. Θέλεις να είσαι ο επόμενος;

Εύχομαι να είμαι και γω στη λίστα αυτή. Όλα εξαρτώνται από μένα. Εχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ανήκω στην ομάδα και θέλω να γυρίσω πολύ πιο έτοιμος. Εγώ δεν νιώθω υποτιμημένος που δόθηκα δανεικός. Ισα ίσα, το αντίθετο. Νιώθω πως μόνο κέρδος θα έχω και αυτό θα φροντίσω να το αποδείξω και στην πράξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα