"Να ανεβάσουμε το επίπεδο στον ψηλότερο δυνατό βαθμό"

Ο κ. Χάρης Λοϊζίδης κηρύσσει την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου διαιτησίας.
----------------------------

Την έναρξη των εργασίων του 19ου Ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτησίας κήρυξε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης.

«Θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της διαιτησίας μας στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο», ήταν το μήνυμα του κ. Λοϊζίδη προς τους διαιτητές, τους εκπαιδευτές και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία βασικά προβλήματα. Πρώτον, την προκατάληψη,

δεύτερον, την άγνοια των κανονισμών από το φίλαθλο κοινό αλλά και το δικό μας κακό εαυτό.
Όλα αυτά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα διαχειριστούμε και αυτό θα το πετύχουμε, προσπαθώντας με σκληρή δουλειά να ανεβάσουμε το επίπεδο της διαιτησίας μας στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο», ανέφερε ο κ Λοϊζίδης στην αρχική του τοποθέτηση, για να προσθέσει:

«Στην περσινή χρονιά η ΚΟΠ και η διαιτησία ήμασταν στον στόχαστρο και δεχτήκαμε πολλές επιθέσεις. Πλέον, με ηρεμία και έχοντας ξεπεράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτά τα προβλήματα πρέπει να προσπαθήσουμε η νέα χρονιά να είναι όσο πιο καλή γίνεται γιατί οι δυνατότητες υπάρχουν.

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα για τα εξαιρετικά αποτελέσματα σας στο τεστ φυσικής κατάστασης, κάτι που αντανακλά στη δική σας μεγάλη προσπάθεια αλλά και των γυμναστών και των εκπαιδευτών σας, αποτελέσματα τα οποία δημιουργούν την καλύτερη δυνατή προοπτική για τη νέα χρονιά.
Λάθη στη διαιτησία γίνονται ακόμη και στο πιο ψηλό επίπεδο. Στόχος μας, να τα περιορίσουμε όσο γίνεται. Η ΚΟΠ σας στηρίζει και επενδύει στην επιμόρφωση σας, προσπαθώντας να σας παρέχει όλα τα εφόδια για να ανταποκριθείτε στο έργο σας», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του κ. Λοϊζίδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να καλωσορίσει το νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Alan Snoddy και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει.

Keywords
Τυχαία Θέματα