"Μίλησε" η νεκροτομή της άτυχης 76χρονης Γερμανίδας

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος γυναίκας από τη Γερμανία, 76 χρόνων, που επισκεπτόταν την Κύπρο για διακοπές και έχασε χθες το πρωί τη ζωή της ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα στην τουριστική περιοχή Πύλας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε το πρωί τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 76χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, «ο θάνατος

της οφείλεται σε πνιγμό».

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα εντοπίστηκε χθες το πρωί αναίσθητη έξω από τη θάλασσα, στην παραλία, στην τουριστική περιοχή Πύλας. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου επιθεώρησαν τη σορό της άγνωστης γυναίκας και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Δείτε εδώ σχετικά: Παραλίες βουλιάζουν,πύργοι φαντάσματα –Απροστάτευτο το κοινό

Από έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η εβδομηνταεξάχρονη γυναίκα από τη Γερμανία βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές και διέμενε με άλλα συγγενικά της πρόσωπα στην περιοχή Δεκέλειας.

Εν τω μεταξύ, σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος 72χρονου επισκέπτη από τη Σουηδία, ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Πρωταρά.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, «διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στη σκηνή, όπου, από έρευνες, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας βρισκόταν για διακοπές στην Κύπρο με τη σύζυγό του και διέμενε σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία ερεύνησε τη σορό του 72χρονου και διαπίστωσε ότι δεν έφερε κακώσεις ή εξωτερικά τραύματα και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα