"Μάχη ΟΣΦΠ, ΠΑΟ για Σλούκα", λένε οι Ισπανοί

Ο Κώστας Σλούκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δημοσιεύματα από Ισπανία και Τουρκία υποστηρίζουν πως βρίσκεται ανάμεσα στους δυο... αιώνιους. Μάλιστα τον συνδέουν με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος εμφανίζεται να παίζει ρόλο... μπαλαντέρ!

Το συμβόλαιο του 27χρονου γκαρντ με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε και πλέον ο παίκτης φέρεται να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που υποστηρίζουν πως μπορεί να μείνει στην τουρκική ομάδα, κάνοντας η τελευταία χρήση συγκεκριμένου όρου του συμβολαίου του). Όπως πάντως αναφέρουν - επιμένοντας μάλιστα- Ισπανοί

και Τούρκοι, ο Σλούκας έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιευματα, οι καθαρές αποδοχές που προσφέρονται στον Έλληνα άσο είναι εξαιρετικές (3.300.000€ για τρία χρόνια οι "πράσινοι", 2.700.000€ οι "κόκκινοι" επίσης 3ετές συμβόλαιο) και καλύπτουν τις απαιτήσεις του. Όλα βέβαια, σύμφωνα με τους Ισπανούς, θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο... μπαλαντέρ Βαγγέλης Μάντζαρης.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κρατήσει τελικά τον παίκτη του, τότε δύσκολα θα δώσει τόσο μεγάλο συμβόλαιο σε έναν ακόμα παίκτη που παίζει σε αυτή τη θέση. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, που έχει κάνει προτάσεις και σε Σλούκα και σε Μάντζαρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα