"Καρφιά" Μουρίνιο για Τσέλσι και Τότεναμ

O Zοζέ Μουρίνιο μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ύστερα απ' τη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην κούραση των παικτών, στην αποβολή του Φεγκουλί, αλλά και στην προσφορά του Ράσφορντ.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται κατά τη διάρκεια των εορτών. Είναι καταπληκτικό για τους φιλάθλους ανά τον κόσμο. Όλες οι χώρες προβάλουν τα παιχνίδια της Premier League.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά ήταν δύσκολο για όλους".

Για την αποβολή του Φεγκουλί: "Δεν είναι δύσκολο μόνο για την ομάδα που αγωνίζεται με δέκα παίκτες. Ήταν δύσκολο και για μας. Όταν έχεις επιπλέον ποδοσφαιριστή στο γήπεδο, τότε θα πρέπει να σκέφτεσαι ακόμη περισσότερο. Οι αθλητές μου ήταν κουρασμένοι για να το κάνουν. Λάβαμε λάθος αποφάσεις".

"Όταν η ομάδα έχει φρεσκάδα παίζει απλά. Όταν, όμως, δεν έχει, τότε παίζει περίπλοκα. Στο πρώτο ημίχρονο τα πάντα ήταν περίπλοκα. Μόνο όταν μπήκαν στο ματς οι Μάτα και Ράσφορντ δείξαμε βελτίωση".

Για την καλή εμφάνιση του Ράσφορντ: "Κερδίσαμε πλάτος στο γήπεδο κι έναν ακόμη παίκτη στη δημιουργία. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά για να είμαι ειλικρινής, εάν ο Αντόνιο σκόραρε, τότε δεν νομίζω να παίρναμε τους τρεις βαθμούς".

Τέλος, αναφέρθηκε στην αυριανή (4/1) αναμέτρηση ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, ενώ έκανε λόγο στο προνόμιο των δύο συλλόγων: "Πηγαίνουμε βήμα βήμα. Προσπαθούμε να νικάμε τα παιχνίδια. Όσον αφορά το αυριανό (4/1) ματς, πιστεύω ότι θα είναι καταπληκτική μάχη. Είναι δύο καλές ομάδες, οι οποίες είναι οι μοναδικές που έχουν το προνόμιο να είναι φρέσκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα