"Ιδιαίτερη περίοδος, απαγορεύονται οι επιβαρύνσεις"

Για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου από πλευράς Ομόνοιας, ο Αντρέας Δημητρίου τόνισε ότι είναι μία ιδιαίτερη περίοδος και ότι στην ομάδα δεν υπάρχουν περιθώρια επιβαρύνσεων.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Εθνικός επέλεξε να αμυνθεί μαζικά, επιχειρήσαμε να βάλουμε το γρήγορο γκολ, ωστόσο δεν το καταφέραμε. Είχαμε και το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή και την κατοχή, όμως αυτά τα στοιχεία δεν μας έδωσαν το ζητούμενο, το 0-0 αφήνει ανοιχτούς

λογαριασμούς για το Δασάκι. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση, είναι θετικό το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, είναι αρνητικό όμως τ' ότι δεν σκοράραμε. Για εμάς, όμως, προέχει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Πάμε για ένα αμφίρροπο και δύσκολο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη, γνωρίζουμε για τα καλά στατιστικά στην έδρα του. Ας μην ξεχνάμε ότι κερδίσαμε στον α' γύρο.

Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε αυτοπεποίθηση ως προς την τελική επίτευξη του στόχου μας.

Για τα αγωνιστικά: Ο Χριστοφή, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα είναι στις επιλογές του Κάρβερ. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά, ο Αζιζ υπολογίζεται κανονικά, ο Τουρέ είναι στο Κόπα Άφρικα.

Για τα μεταγραφικά: Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος, στην περίπτωση μας απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε επιβαρύνσεις. Υπάρχει ένα πλάνο στο οποίο κινούνται Νταμπίζας και Κάρβερ, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να επιτύχουν αυτό που θέλουν: παίκτες με προοπτική και για την επόμενη περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα