"Η πόρτα της Ομόνοιας πάντα είναι ανοιχτή για το Νούνο"

Για Πάμπο, Ασίς και τεχνικό διευθυντή μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο. "Η πόρτα μας για το Νούνο πάντα είναι ανοιχτή", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Με τον κ. Νταμπίζα συμφωνήθηκε προφορικά η λύση της συνεργασίας. Μένουν τα τυπικά για να έρθει και η ανακοίνωση. Ξεχώρισαν για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξαν στην ομάδα. Κάποιες

επιλογές τους όμως φανέρωσαν ότι δεν σύμβαλαν τα αναμενόμενα. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο, οπόταν δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικό αποτέλεσμα. Οι αποδεσμεύσεις θα έχουν το λιγότερο δυνατό κόστος για την Ομόνοια. Έγινε ένας μεθοδικός χειρισμός. Με το καλό να κλείσει η συμφωνία όπως ειπώθηκε προφορικά. Παράλληλα εξοικονομήθηκε ένα σημαντικό ποσό μέχρι τέλος της σεζόν. Το συμβούλιο λάμβανε αποφάσεις πάντα με τα δεδομένα που είχε ενώπιων του. Ήταν συνηδειτές οι αποφάσεις και για Κάρβερ και για Νταμπίζα. Εκ των υστέρων μπορείς να καταλήξεις σ' ένα συμπέρασμα, εκ των προτέρων όμως δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό. Δώσαμε χρόνο, φάνηκε όμως ότι η ομάδα δεν μπορούσε να αποδώσει, γι' αυτό ήρθε και η λύση της συνεργασίας.

Το ΔΣ έχει πρόθεση να συνεχίσει το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, σ' ένα διαφορετικό όμως πλαίσιο. Είμαστε σε αρχικά στάδια, όμως η εμπειρία του τελευταίου χρόνου έδωσε την ευκαιρία στο συμβούλιο να συμπαιρένει κάποια πράγματα. Καταρχήν εν λευκώ επιταγή και τα κλειδιά στο χέρι δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο δούλευε ο κ. Νταμπίζας. Υπήρχε ο έλεγχος και οι όροι στο συμβόλαιο του, όροι που τηρήθηκαν. Ο επαγγελματισμός είναι αιδαπραγμάτευτος και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο μοντέλο εφορίας ποδοσφαίρου.

Η προσπάθεια που θα γίνει για να προσληφθεί ο νέος προπονητής θα είναι μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Ιωακείμ για τις επόμενες αγωνιστικές. Δεν έχουμε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός διευθυντής ίσως προσληφθεί πιο νωρίς από τον προπονητή, όμως μπορεί και στο ίδιο χρονικό σημείο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου σίγουρα θα αξιολογηθεί.

Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο με Ασίς, η πόρτα μας όμως είναι ανοιχτή πάντα για το Νούνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα