"Η ομάδα μας είναι η αγωνιστική πρωταθλήτρια της σεζόν"

Ο Ολυμπιακός έξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι και τονίζει οτι η ομάδα είναι η αγωνιστική πρωταθλήτρια της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον μεγάλο κόσμο του Ολυμπιακού Λευκωσίας και τους φίλους της ομάδας

για την συγκλονιστική παρουσία τους σήμερα, 26 Μαρτίου 2016 στο Μακάριο Στάδιο, αλλά και για την ουσιαστική στήριξή του καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Επιθυμεί επίσης να ευχαριστήσει τεχνικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τον τίμιο αγώνα και την κατάθεση ψυχής που έδωσαν 26 αγωνιστικές, για τις 20 νίκες και τις 2 ισοπαλίες που πέτυχαν εντός του αγωνιστικού χώρου, και για την όλη τους αγωνιστική εικόνα από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και σήμερα, η οποία μας κάνει περήφανους.
Η ομάδα μας είναι η αγωνιστική πρωταθλήτρια της σεζόν 2015-16 καθότι στο γήπεδο μάζεψε 62 βαθμούς, τους περισσότερους από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Δυστυχώς η αφαίρεση τριών βαθμών για τα κριτήρια του Μαρτίου 2015, αλλά και άλλοι λόγοι δεν μας επέτρεψαν να πανηγυρίσουμε σήμερα όλοι μαζί την επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να παραμείνουν κοντά και να στηρίξουν την μαυροπράσινη ιδέα. Η επόμενη ημέρα είναι πάρα πολύ δύσκολη για την ομάδα μας και την επιβίωσή της. Καλούμαστε όλοι μαζί να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανάταση και το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας επεβίωσε την 7η Ιουνίου 1958, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα επιβιώσει και την 26η Μαρτίου 2016".

Keywords
Τυχαία Θέματα