"Η οικονομική κατάσταση επηρεάζει και την καλαθόσφαιρα"

Ο υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας Αντρέας Πασιουρτίδης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο όσον αφορά την παρουσία ή όχι της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Όπως τόνισε η οικονομική κατάσταση της Ομόνοιας επηρεάζει και την καλαθόσφαιρα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει κάποια δεδομένα τα οποία εξετάζει. Στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Ομόνοια πρέπει να σκεφτούμε διπλά και τριπλά κατά πόσο μπορούμε να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα

της πρώτης κατηγορίας. Όχι μόνο να συμμετέχει αλλά να έχει και αξιοπρεπέστατη παρουσία.

-Θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε αν θα συμμετέχουμε στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία.

-Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Υπάρχουν κάποιες ομάδες οι οποίες μπορούν να ανταποκρίνονται σε προϋπολογισμούς πολλαπλάσιους απ’ ότι η Ομόνοια

-Η Ομόνοια δεν ήταν ποτέ ομάδα που πρωταγωνιστούσε στην καλαθόσφαιρα.

-Η οικονομική κατάσταση της Ομόνοιας επηρεάζει και την καλαθόσφαιρα.

-Μέσα από μια δουλειά λίγων χρόνων να αναπτύξουμε και τις υποδομές μας και να μπορούμε να στηριχθούμε και σε δικά μας παιδιά.

-Πέρσι με τα ίδια οικονομικά δεδομένα κάναμε αξιοπρεπέστατη παρουσία. Μετά μεγάλης δυσκολίας καταφέραμε να είμαστε σωστοί.

-Χρειαζόμασταν κάποιους χορηγούς με δεδομένο ότι το σωματείο έχει κάποιο ταβάνι με τα λεφτά που μπορεί να δώσει. Κάποια δεδομένα δεν είναι ευνοϊκά. Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Δυστυχώς η οικονομική κρίση είναι μεγάλη και δεν μπορέσαμε να βρούμε χορηγό.

-Με την ομοσπονδία απλά διερευνήσαμε από άποψη κανονισμών σε περίπτωση που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.

-Ό,τι και να γίνει θα γίνει και για το καλό του ίδιου του τμήματος. Θέλουμε μέσα από αυτή την απόφαση να δουλέψουμε και για το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα