"Η ΑΕΛ θα βελτιωθεί άμεσα από ποιοτικής άποψης"

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για την συνάντηση του Ανδρέα Σοφοκλέους με τους παράγοντες οι οποίοι προτίθεται να επανδρώσουν στο άμεσο μέλλον την Διοίκηση του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει τους χιλιάδες φίλους της ότι έγινε απόψε (8/1) στα γραφεία του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους άλλη μια συνάντηση μεταξύ των παραγόντων οι οποίοι προτίθεται να επανδρώσουν στο άμεσο μέλλον την Διοίκηση του Συλλόγου.

Ανάμεσα σε άλλα αποφασίστηκαν

τα πιο κάτω:

1. Η Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει στον Γραμματέα της ΑΕΛ στα Γραφεία του Συλλόγου σε ώρες γραφείου μέχρι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:00.
2. Η ομάδα θα η ΑΕΛ θα βελτιωθεί άμεσα δώσει συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Όλοι οι παρευρισκόμενοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στο θέμα της απόκτησης των επόμενων 3 ποδοσφαιριστών μέσω της οποίας θα επιχειρήσουν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι από ποιοτικής άποψης και θα αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε.
3. Οι παρευρισκόμενοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι επειδή η ΑΕΛ είναι όπως τονίσαμε και σε προχθεσινή μας ανακοίνωση Σωματείο με τεράστια ιστορία θα τιμήσει την συμπλήρωση 85 χρόνων ζωής της μέσα από διάφορες εκδηλώσεις με κάθε μεγαλοπρέπεια έτσι όπως αρμόζει στον Σύλλογο με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων σε όλα τα αθλήματα. Το είδος των εκδηλώσεων και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Τέλος οι παράγοντες της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ζητούν από τον μεγάλο κόσμο του Συλλόγου να αγκαλιάσει περισσότερο από ποτέ όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ΑΕΛ και να στηρίξουν με την καρδιά τους την όποια προσπάθεια θα γίνει,γιατί μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί.

ΖΗΤΩ Η ΑΕΛ!

Keywords
Τυχαία Θέματα