"Η UEFA θα ερευνήσει την υπόθεση του Νεϊμάρ"

Η πλέον επίσημη επιβεβαίωση ήρθε σήμερα για τις έρευνες της UEFA στην υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ απ'την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.



"Ανεξάρτητα με το αν έχουμε λάβει ή όχι καταγγελία απ'την Μπαρτσελόνα, θα κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η τήρηση των κανόνων του οικονομικού fair-play", τόνισε ο Αντρέα Τραβέρσο, ο οποίος είναι υπεύθυνος του τμήματος της αδειοδότησης των συλλόγων και του οικονομικού fair-play της UEFA.

"Είναι

αρκετά δύσκολο να αξιολογήσουμε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, καθώς η UEFA δεν γνωρίζει τα πλάνα των συλλόγων. Μπορούν να πουλήσουν τους παίκτες για παρόμοια ή μεγαλύτερη τιμή. Μπορούμε απλά εν συνεχεία να κάνουμε υπολογισμούς και να δούμε αν τηρούνται οι κανόνες".

Θυμίζουμε πως οι φήμες αναφέρουν πως η Παρί Σεν-Ζερμέν θα αποκτήσει τον Νεϊμάρ δίνοντας τα 222.000.000 ευρώ της ρήτρας του στην Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια, αναμένεται τα λεφτά να δώσει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος και να τα πάρει εν συνεχεία μέσω άλλων συμφωνιών, κυρίως χορηγιών. Επίσης, πιθανότατα θα πάρει bonus υπογραφής 100.000.000 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα