"Εξαιρετική επιλογή, θα απολαύσετε το ποδόσφαιρο"

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Ίβιτσα Ίλιεφ συστήνει στο SDNA τον νέο προπονητή του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, και κάνει λόγο για «φανταστική επιλογή».

Σέρβος τεχνικός είναι ο εκλεκτός των "ασπρόμαυρων" για να αναλάβει τα "κλειδιά" της ομάδας, έχοντας στα 43 του χρόνια ήδη δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο στο παλμαρέ του. Μετά από ένα πέρασμα από Κίνα και Ισραήλ, ο Στανόγεβιτς επιστρέφει στην Ευρώπη για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ

κι ένας από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν άριστα, ο Ίβιτσα Ίλιεφ, μιλάει στο SDNA για τον νέο προπονητή του Δικεφάλου.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν, που το 2007-08 είχε φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, συνυπήρξε με τον συμπατριώτη του στην ομάδα του Βελιγραδίου, στην οποία είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2010-11, όπου κατέκτησε και το νταμπλ με τον Στανόγεβιτς στο τιμόνι, χρονιά όπου μπήκε και στους ομίλους του Champions League.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Πρόκειται για μία φανταστική επιλογή από τον ΠΑΟΚ. Είναι προπονητής ανάλογου επιπέδου με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έκανε τρομερή δουλειά στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Κύπελλο φέτος...», ήταν το πρώτο σχόλιο του 37χρονου παλαίμαχου άσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα