"Ένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι όλο το μπάτζετ της ομάδας μας"

Ο Γενικός Διευθυντής του Άρη Τόνι Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την εκτός έδρας επιτυχία με τον ΑΠΟΕΛ για το θεσμό του κυπέλλου αλλά και για τη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Κώστας Καιάφας στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Τόνι Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

«Δίκαιο αποτέλεσμα, το 1-1 είναι αυτό που μετράει. Είχαμε επτά απουσίες και οι έξι ήταν βασικοί. Ένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι όλο το μπάτζετ

της ομάδας μας. Οι παίκτες τα κατάφεραν αρκετά καλά, ο προπονητής μας τους προετοίμασε καλά. Είναι θετικό αποτέλεσμα για το νέο μας τεχνικό τιμ, ο προπονητής μας προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, θα φανεί και στα επόμενα ματς. Η διοίκηση και ο πρόεδρος της κάθε ομάδας, είναι για να παίρνονται οι αποφάσεις. Η απόφαση της αποδέσμευσης του Νεαγκόε, δεν την περίμενε κανείς. Η πρόσληψη του Καϊάφα είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως και όταν ήταν του Νεαγκόε όταν ήρθε».

«Ο αγώνας που ακολουθεί είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασία, είναι μονόδρομος η νίκη, θα θέλαμε να φτάσουμε στην εξάδα αν και ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους».

Keywords
Τυχαία Θέματα